XingFeed, 17 Maj 2020, 14:53

Votoni: Nga e Hëna hapen lokalet, do i frekuentoni apo do vazhdoni karantinën?

XING

Votoni: Nga e Hëna hapen lokalet, do i frekuentoni apo do vazhdoni

Duke filluar nga nesër të gjitha baret dhe restorantet në mjedise të hapura, do të rihapen. Personeli i shërbimit ashtu dhe klientët duhet të ndjekin një sërë rregullash për të parandaluar përhapjen e Koronavirusit.

Disa qytetarë mund të jenë lumturuar që më në fund do jenë në gjendje të ulen për të pirë një kafe apo për të ngrënë diçka, diku tjetër përpos shtëpisë. Ndërsa disa të tjerë nuk kanë ndërmend të prishin karantinën dhe do vazhdojnë të mos dalin nga shtëpia. Ju në cilën kategori bëni pjesë?