XingFeed, 2 Maj 2020, 15:57

Votoni: Me cilën nga këto masa lehtësuese jeni dakord?

XING

Votoni: Me cilën nga këto masa lehtësuese jeni dakord?

Nga data 11 Maj dhe 18 Maj do të lehtësohen masat në vend. Bizneset si parukeri, berberë, klinika dentare dhe dyqane në qendra tregtare do të hapen nga data 11 Maj. Shërbimet bar, restorant do të hapen nga data 18 Maj dhe vetëm në mjediset jashtë lokalit sipas kushteve strikte të Protokollit të Ministrisë së Shëndetësisë. Po në këtë datë do të shtohen fluturimet e riatdhesimit. Nga data 18 Maj do të nisë hapja e sezonit veror, i cili gjithashtu do të nisë me kushte strike higjiene. Gjithashtu në 18 Maj do të hapen edhe shkollat për maturantët. Me cilën nga këto masa lehtësuese jeni dakord? Votoni në sondazhin e mëposhtëm nga "Xing.al".