XingFeed, 4 Maj 2020, 21:10

Test: Sa prej këtyre pyetjeve mund t'i përgjigjeni saktë për koronavirusin?

XING

Test: Sa prej këtyre pyetjeve mund t'i përgjigjeni saktë

Jeni bombarduar me informacione rreth koronavirusit për javë të tëra, por sa prej tyre keni fiksuar? Testoni njohuritë tuaja me testin e mëposhtëm dhe ndoshta mund të mësoni edhe diçka të re.