Showbizz Shqiptar, 24 Janar 2023, 22:45

Zhaklina Luizit: U tregove lojtar i dobët, Kiara të bëri të dilje jashtë

XING

Zhaklina Luizit: U tregove lojtar i dobët, Kiara të bëri të

Zhaklinës nuk i ka pëlqyer vendimi i Luizit për të dalë nga dhoma ku qëndronte i mbyllur me Efin. Gjatë spektaklit të sotëm, opinionistja iu drejtua Luizit duke i thënë se dashuria për Kiarën e bëri të tregohet lojtar i dobët pasi nuk vendosi të qëndronte dhe të shpëtonte paratë.

Zhaklina Luizit: U tregove lojtar i dobët, Kiara të bëri të

"Luiz dashuria të bën të dobët dhe ti këtë javë ke qenë lojtar i dobët. Nëse ti je aty brenda për ato para dhe të dhimbsen ato 2 mijë euro kur ofendoni njëri-tjetrin, pse nuk the le të dalë Efi që është keq dhe po rri unë këtu brenda. Të thojë ma sillni Olta Gixharin të rri me mua brenda dhe shpëtoje 10 mijë euro. U tregove i dobët, sepse pika jote e dobët Kiara të bëri të dilje jashtë dhe të mos e pranoje sfidën", i tha Zhaklina Luizit, i cili iu përgjigj me humor që direkt do pranonte të qëndronte në dhomë me Oltën.

Zhaklina Luizit: U tregove lojtar i dobët, Kiara të bëri të