Showbizz Shqiptar, 20 Nëntor 2022, 23:23

'Zgjohet natën për të bërë dashuri', Almeda nxjerr sekretet e Tolgahan

XING

'Zgjohet natën për të bërë dashuri', Almeda

Almeda Abazi dhe Tolgahan Saysiman kanë qenë të ftuarit ekskluziv të emisionit “Zemër Luana” nga Luana Vjollca. Gjatë një loje, Almeda nuk ka ngurruar të zbulojë disa nga sekretet e marrëdhënies së tyre.

'Zgjohet natën për të bërë dashuri', Almeda

“Cili prej tyre çohet natën sepse do që të bëjë dashuri?”, ishte pyetja, të cilës Almeda iu përgjigj duke treguar se është Tolga ai që mund të prishë edhe gjumin.

Kaq ka mjaftuar që të shpërthejnë të qeshurat.

'Zgjohet natën për të bërë dashuri', Almeda