Showbizz Shqiptar, 24 Janar 2023, 20:30

Zarf i zi në BBV, banorët shqetësohen

XING

Zarf i zi në BBV, banorët shqetësohen

Një zarg i zi ka mbërritur në shtëpinë e Big Brother VIP. Zarfi ka shqetësuar disa nga banorët, të cilët kanë nisur diskutimet se çfarë përmban ky zarf.

Zarf i zi në BBV, banorët shqetësohen

Kiara dhe Efi janë shqetësuar se mos zarfi ka të bëjë me Luizin. Madje kanë aluduar se mund të ketë përjashtim.

Zarf i zi në BBV, banorët shqetësohen

Ndërsa Olta dhe Xhonatan e kanë marrë me të qeshur duke dyshuar se zarfi është për to dhe se do largohen nga shtëpia.

Zarf i zi në BBV, banorët shqetësohen