Showbizz Shqiptar, 2 Gusht 2022, 16:19

Vazhdon sherri, Dafina dhe Era i japin njëra-tjetrës goditjen finale

XING

Vazhdon sherri, Dafina dhe Era i japin njëra-tjetrës goditjen finale

Pasi Dafina akuzoi publikisht Erën se i kopjoi vathët, fansat e Erës tani po e akuzojnë atë se i ka kopjuar veshjen. Pasi Dafina publikoi këngën e re me titull “Dhimbje, dhimbje” në klipin e të cilës shfaqet me një body të gjelbër, vazhduan dhe akuzat për kopjim.

Vazhdon sherri, Dafina dhe Era i japin njëra-tjetrës goditjen finale

Era është shfaqur me të njëjtën veshje pak kohë më parë. Veshja përbëhet nga streçe si rrjet dhe një crop-top me një krah të gjatë. Dy pjesët lidhen bashkë përmes disa rripave, me disa ndryshime të vogla siç është pjesa e barkut që është më e mbuluar dhe dorezat.

Vazhdon sherri, Dafina dhe Era i japin njëra-tjetrës goditjen finale

Pas këtyre akuzave, ndjekësit e artisteve kanë vënë re se ato nuk ndiqen më në Instagram.

Vazhdon sherri, Dafina dhe Era i japin njëra-tjetrës goditjen finale

Vazhdon sherri, Dafina dhe Era i japin njëra-tjetrës goditjen finale