Showbizz Shqiptar, 4 Tetor 2022, 00:44

'Unë ja marr të dashurin kujtdo', habit Orsiola e 'Përputhen'

XING

'Unë ja marr të dashurin kujtdo', habit Orsiola e

Hyrja e dy vajzave të reja në "Përputhen" ka sjellë dhe debate. Vajzat që u bënë pjesë e programit të dashurisë janë shoqe të ngushta dhe njëra prej tyre u shpreh se nëse shoqja pëlqen njërin nga djemtë, tjera nuk do vazhdojë më me të.

'Unë ja marr të dashurin kujtdo', habit Orsiola e

Pikërisht kjo gjë shkaktoi debat dhe mes vajzave që replikuan ishte dhe Orsiola.

'Unë ja marr të dashurin kujtdo', habit Orsiola e

"Unë kujtdo mund t’ja marr të dashurin nëse nuk e kam shoqe. Ama shoqen e respektoj, nuk i them maje ti pëlqimin. Unë këtu s’kam ardh me shoqe, ti ke ardh me shoqen tate", i tha Orsiola Irisit, vajzës së re.

'Unë ja marr të dashurin kujtdo', habit Orsiola e