Showbizz Shqiptar, 18 Shtator 2022, 12:46

U përfolën për lidhje, Roni flet për herë të parë për Semin

XING

U përfolën për lidhje, Roni flet për herë të

Semi dhe Roni janë përfolur për një kohë të gjatë për një lidhje dashurie që pasi sollën bashkëpunimin e titulluar "All your loving". Së fundmi Roni ka bërë një bisedë me ndjekësit në rrjete sociale ku një prej tyre i ka shkruar: Ndonjë bashkëpunim tjetër me Semin?

U përfolën për lidhje, Roni flet për herë të

"Ndoshta në të ardhmen. Gjithmonë dua të bëj këngë me artistë të mirë", është përgjigjur Roni.

U përfolën për lidhje, Roni flet për herë të

Kjo është hera e parë që ai ka folur publikisht për Semin që pas zërave për lidhje.

U përfolën për lidhje, Roni flet për herë të

U përfolën për lidhje, Roni flet për herë të

U përfolën për lidhje, Roni flet për herë të