Showbizz Shqiptar, 24 Nëntor 2022, 23:29

Tha se nuk do të luante kurrë muzikën e tij, Dj Sardi i kërkon falje publikisht Mozzikut dhe ka dy fjalë për të

XING

Tha se nuk do të luante kurrë muzikën e tij, Dj Sardi i

Dj Sardi i ka kërkuar falje publikisht Mozzikut pasi në një intervistë për "Pushime On Top" ishte shprehur se nuk do t’i luante kurrë këngët e tij. 

Tha se nuk do të luante kurrë muzikën e tij, Dj Sardi i

“Nuk do ta luaj kurrë edhe pse ma kërkojnë njerëzit, sidomos këngët e albumit të tij të fundit, Mozart”, kishte thënë ai.

Tha se nuk do të luante kurrë muzikën e tij, Dj Sardi i

Së fundmi, Dj Sardi ka treguar se nuk ka pasur asgjë personale me reperin, por asokohe këngët e tij nuk i përshtateshin. 

“Në kohën kur jam pyetur realisht nuk ka pasur një këngë të Mozzikut që mua nuk më hynte në setin tim në lokal por më mbrapa ka bërë një këngë shumë më të bukur edhe të tjerët në vazhdimësi që mua më kanë ndihmuar për setin tim dhe që i kam vendosur.

Nuk ka qenë se unë s’do luaj kurrë Mozzikut por që deri në atë moment këngët e tij mua nuk më përshtateshin me setin tim. Nuk është se mua së nuk më pëlqenin, kështu se gjithsesi të kërkoj falje sepse Mozzik është njëri nga artistet me të mirë dhe tekste shkruesit më të mirë që ka Kosova”, ka deklaruar ai.

Tha se nuk do të luante kurrë muzikën e tij, Dj Sardi i

Tha se nuk do të luante kurrë muzikën e tij, Dj Sardi i

Tha se nuk do të luante kurrë muzikën e tij, Dj Sardi i