Showbizz Shqiptar, 21 Nëntor 2022, 10:48

'Të marrësh një shqiptare është si të këpusësh një trëndafil nga parajsa', aktori turk dedikim Almeda Abazit

XING

'Të marrësh një shqiptare është si të

Almeda Abazi dhe Tolgahan Sayisman kanë ardhur në Shqipëri dhe kanë qenë të ftuar në emisionin e Luana Vjollcës.
Në kuadër të një loje, Tolgahan duhet t’i bënte partneres së tij një dedikim ku e nisi me disa fjalë shqip.

'Të marrësh një shqiptare është si të

“Zemër! Shpirti im. Zemra ime.”, tha ai duke shtuar më pas në gjuhën turke: “Ne atje (në Turqi) kemi një shprehje: “Të marrësh një vajzë nga Shqipëria është si të këpusësh një trëndafil nga parajsa!”.