Showbizz Shqiptar, 5 Tetor 2022, 23:31

'Tani jemi shokë', Jerina Lalaj flet për ndarjen nga partneri pas 16 vitesh

XING

'Tani jemi shokë', Jerina Lalaj flet për ndarjen nga

Në një diskutim në emisionin “Goca dhe Gra”, Jerina Lalaj tregoi se është ndarë nga ish-partneri i saj pas një romance që zgjati 16 vite, por vazhdon të ruajë miqësi me të.

'Tani jemi shokë', Jerina Lalaj flet për ndarjen nga

“Unë jam shok me ish-in tim. Jemi ndarë prej tetë vitesh tashmë. Kemi marrë një vendim për të dy, që secili duhet të ndiqte rrugën e vet, sepse dikush nga ne do të ishte i palumtur nëse do të vazhdonim si ishim. Kemi qëndruar bashkë 16 vjet”, tha ajo.

'Tani jemi shokë', Jerina Lalaj flet për ndarjen nga

Sipas Jerinës, respekti mes dy personave që kanë ndarë një pjesë të mirë të jetës së bashku duhet të qëndrojë. 

'Tani jemi shokë', Jerina Lalaj flet për ndarjen nga

“Ndarja, sidomos kur ke ndarë me atë njeri një pjesë shumë të rëndësishme të jetës, të ndahesh mirë, është minimumi që mund të bësh. Ka një lloj respekti. Që të ndahesh si mik, me personin që ke kaluar vite, ta pyesësh a je mirë, t’i thuash që jam e lumtur për veten tënde që ti je mirë dhe të kesh në këmbim të njëjtën energji të mirë”.

'Tani jemi shokë', Jerina Lalaj flet për ndarjen nga

'Tani jemi shokë', Jerina Lalaj flet për ndarjen nga

'Tani jemi shokë', Jerina Lalaj flet për ndarjen nga

'Tani jemi shokë', Jerina Lalaj flet për ndarjen nga