Showbizz Shqiptar, 20 Shtator 2022, 15:49

Si kurrë më parë, reperi amerikan konkurron te 'Kënga Magjike'

XING

Si kurrë më parë, reperi amerikan konkurron te 'Kënga

Në kategorinë “New Artist” këtë vit në "Kënga Magjike" është shfaqur një reper amerikan i cili arriti të rrëmbente vëmendjen e jurisë dhe publikut. Jayoo, i cili vjen nga New York ka si qëllim të bëhet i njohur në tregun ndërkombëtar. Reperi u prezantua me këngën e titulluar “Its Bitsy” dhe arriti të vlerësohej nga juria, të cilët u shprehën se kënga të kthehet në një hit.

Si kurrë më parë, reperi amerikan konkurron te 'Kënga

Jayoo deri më tani ka prodhuar 2 albume për tregun amerikan të muzikës. Ai gjithashtu është djali i Kryetarit të Bashkisë së New York, Eric Adams.

Si kurrë më parë, reperi amerikan konkurron te 'Kënga

Jayoo ka marrë pjesë edhe në disa filma, si :“The Backyardigans” (2004), “Prayin’ the Rice” (2011) dhe “Placeholders” (2012).

Si kurrë më parë, reperi amerikan konkurron te 'Kënga