Showbizz Shqiptar, 21 Nëntor 2022, 13:15

Është xheloz? Dj PM nuk e lejon Sarën të shkojë në këtë vend

XING

Është xheloz? Dj PM nuk e lejon Sarën të shkojë në

Dj Pm dhe Sarah Berisha ishin të ftuar në "Zemër Luana", ku gjatë spektaklit bënë edhe një lojë të veshur si nuse e dhëndër. Në altar duhet të bënin betimet e tyre, para kapitenit të skuadrës së tyre, “Luanët e verdhë”, Olsi Bylyku. Një nga pyetjet që PM i bëri Sarah ishte: “A je gati të më shoqërosh në çdo club mua?”

Por Sarah tha për “Zemër Luana” se PM nuk dëshiron që ajo ta shoqërojë në club-et ku ai performon dhe ky i fundit e konfirmoi këtë gjë.

Është xheloz? Dj PM nuk e lejon Sarën të shkojë në

Ndërsa më pas edhe Olsi shtoi se njëjtë si PM edhe ai nuk do që Egli, partnerja e tij, ta shoqërojë atë në clube.

Është xheloz? Dj PM nuk e lejon Sarën të shkojë në