Nga Bota, 13 Qershor 2022, 23:47

‘Është një aktor fantastik’, Amber thumbon Johnny-n pas humbjes së gjyqit

XING

‘Është një aktor fantastik’, Amber thumbon Johnny-n

Johnny Depp fitoi gjyqin e famshëm për shpifje kundër ish-partneres, Amber Heard. Ai u shpërblye me 15 milionë dollarë dëmshpërblim.

‘Është një aktor fantastik’, Amber thumbon Johnny-n

Së fundmi, Amber ka dhënë një intervistë për “Today”, ku ka folur rreth kësaj teme dhe për vendimin e gjykatës. Sipas saj, gjyqtarët dhe njerëzit që e duan Johnny-n gënjehen nga aftësitë e tij në aktrim.

‘Është një aktor fantastik’, Amber thumbon Johnny-n

“Unë nuk i fajësoj gjyqtarët. Në fakt i kuptoj. Ai është një personazh i dashur dhe njerëzit mendojnë se e njohin. Ai është një aktor fantastik”, është shprehur aktorja duke ironizuar ish-bashkëshortin.

‘Është një aktor fantastik’, Amber thumbon Johnny-n

‘Është një aktor fantastik’, Amber thumbon Johnny-n