Showbizz Shqiptar, 21 Maj 2022, 16:01

Rovena Stefa: Më gjeni një burrë nga Kosova, nuk iki më nga këtu

XING

Rovena Stefa: Më gjeni një burrë nga Kosova, nuk iki më nga

Rovena Stefa ka dhënë një intervistë për mediat në Kosovë ku ka folur për dashurinë e madhe që ndjen për shqiptarët e Kosovës dhe për mikpritjen që i kanë bërë.

Rovena Stefa: Më gjeni një burrë nga Kosova, nuk iki më nga

Në një moment gjatë intervistës, këngëtarja u shpreh se nëse gjen një burrë nuk do të largohet më nga Kosova.

Rovena Stefa: Më gjeni një burrë nga Kosova, nuk iki më nga

“Kam gjetur një dashuri aq të madhe te populli im në Kosovë, saqë jam ndjerë si në shtëpinë time që në ditët e para që kam ardhur. Kur më thotë se dikush se po jeton më shumë në Kosovë sesa në Shqipëri them për mua është njësoj, është tokë shqiptare. Ma gjeni dhe një burrë këtu dhe nuk iki fare", tha ajo.

Rovena Stefa: Më gjeni një burrë nga Kosova, nuk iki më nga

Rovena Stefa: Më gjeni një burrë nga Kosova, nuk iki më nga

Rovena Stefa: Më gjeni një burrë nga Kosova, nuk iki më nga

Rovena Stefa: Më gjeni një burrë nga Kosova, nuk iki më nga

Rovena Stefa: Më gjeni një burrë nga Kosova, nuk iki më nga