Showbizz Shqiptar, 6 Gusht 2022, 11:09

Ronela Hajati ka një kusht për djalin që do t’i fitojë zemrën

XING

Ronela Hajati ka një kusht për djalin që do t’i fitojë

Ronela Hajati zbuloi disa ditë më parë se është single, duke u shprehur se është gati të dalë në takim me dikë. Ajo tregoi se është shumë e angazhuar me muzikën dhe kjo gjë nuk ia lejon t’i përkushtohet dikujt.

Ronela Hajati ka një kusht për djalin që do t’i fitojë

Ndërkohë, së fundmi Ronela ka treguar edhe një nga “kushtet” që duhet të ketë djali që do të fitojë zemrën e saj.

Ronela Hajati ka një kusht për djalin që do t’i fitojë

Përmes një postimi në “Instastory”, Ronela thotë se partneri i saj duhet të “dashurojë” këngët e postuara nga ajo.

Ronela Hajati ka një kusht për djalin që do t’i fitojë

Këngëtarja shfaqet nga makina duke kënduar disa hite botërore ndër vite.

Ronela Hajati ka një kusht për djalin që do t’i fitojë

Ronela Hajati ka një kusht për djalin që do t’i fitojë

Ronela Hajati ka një kusht për djalin që do t’i fitojë