Nga Bota, 8 Maj 2022, 11:39

Ronaldo dhe Georgina zbulojnë emrin e vajzës së tyre

XING

Ronaldo dhe Georgina zbulojnë emrin e vajzës së tyre

Georgina Rodriguez dhe Cristiano Ronaldo, kanë bërë publik emrin e vajzës së tyre e cila lindi disa javë më parë.

Ronaldo dhe Georgina zbulojnë emrin e vajzës së tyre

Çifti e ka pagëzuar vogëlushen me emrin Bella Esmeralda. Georgina postoi disa foto të vogëlushes duke zbuluar emrin dhe datën e lindjes 18 prill.

Ronaldo dhe Georgina zbulojnë emrin e vajzës së tyre

Ronaldo dhe Georgina po prisnin binjakë, por fatkeqësisht e humbën djalin e tyre. 

Ronaldo dhe Georgina zbulojnë emrin e vajzës së tyre

Ronaldo gjithashtu postoi së fundmi një foto duke mbajtur vogëlushen në duar dhe shkroi: “Përgjithmonë Dashuri…”.

Ronaldo dhe Georgina zbulojnë emrin e vajzës së tyre

Ronaldo dhe Georgina zbulojnë emrin e vajzës së tyre

Ronaldo dhe Georgina zbulojnë emrin e vajzës së tyre

Ronaldo dhe Georgina zbulojnë emrin e vajzës së tyre

Ronaldo dhe Georgina zbulojnë emrin e vajzës së tyre