Showbizz Shqiptar, 12 Maj 2022, 11:13

Roberti për Kledi Bahitin: Më akuzoi për plagjiaturë dhe më kërkoi para

XING

Roberti për Kledi Bahitin: Më akuzoi për plagjiaturë dhe

I ftuar në “Pardon My French”, në Top Albania Radio, Robert Berisha ka treguar një histori që nuk e kishim dëgjuar më parë në lidhje me producentin Kledi Bahiti.

Roberti për Kledi Bahitin: Më akuzoi për plagjiaturë dhe

Roberti tha se “jingle-a” hyrëse e emisionit “Robi plaket kur do vetë” është marrë nga një këngë me të drejta nga producenti Kledi Bahiti. Ai shtoi se Kledi nuk e ka pritur aspak mirë, duke e akuzuar për plagjiaturë dhe duke i kërkuar para.

Roberti për Kledi Bahitin: Më akuzoi për plagjiaturë dhe

"Kledi Bahiti më mori në telefon, më tha më ke marrë këngën e më ka kërkuar lek. I thashë, po ta bëj hit, aty as 7 sekonda nuk përdoret, vetem pak te ‘jingle’ e emisionit dhe më kërkonte lek. I thashë faleminderit shumë po lek nuk të jap unë ty dhe e ndërrova ‘jingle-n’. Ai duhet të thonte faleminderit që ma përdorët e iu shkoi në mendje. Pastaj u takuam këtu në Tiranë dhe e rraha (qesh)", tregoi Roberti në Top Albania Radio

.Roberti për Kledi Bahitin: Më akuzoi për plagjiaturë dhe

Roberti për Kledi Bahitin: Më akuzoi për plagjiaturë dhe

Roberti për Kledi Bahitin: Më akuzoi për plagjiaturë dhe