Showbizz Shqiptar, 16 Maj 2022, 13:50

Roberti deklaroi lidhjen e re, Nora kris marrëdhënien që kishin

XING

Roberti deklaroi lidhjen e re, Nora kris marrëdhënien që kishin

Nora dhe Roberti janë komentuar shumë për marrëdhënien e tyre miqësore që kishin pas ndarjes, por tani duket se kjo marrëdhënie nuk është më njësoj dhe shkak duket të jetë bërë deklarata e fundit e Robertit. 

Roberti deklaroi lidhjen e re, Nora kris marrëdhënien që kishin

Roberti vendosi që lidhjen e tij të re ta bëjë publike, duke kuptuar dhe që bëhet fjalë për diçka serioze. Vajza në fjalë quhet Laureta Maqedonici dhe dyshja është bashkë prej disa muajsh.

Roberti deklaroi lidhjen e re, Nora kris marrëdhënien që kishin

Mirëpo kjo romancë e re duket se ka prishur raportin e Robertit me ish-bashkëshorten e tij Nora Istrefin. Kjo e fundit nuk e ndjek më këngëtarin në Instagram.

Roberti deklaroi lidhjen e re, Nora kris marrëdhënien që kishin

Ish- çifti ka rrëfyer se dhe pas ndarjes ata do të ruanin ende raporte të mira së bashku, por ky veprim i fundit tregon se diçka ka ndryshuar.

Roberti deklaroi lidhjen e re, Nora kris marrëdhënien që kishin

Roberti deklaroi lidhjen e re, Nora kris marrëdhënien që kishin

Roberti deklaroi lidhjen e re, Nora kris marrëdhënien që kishin

Roberti deklaroi lidhjen e re, Nora kris marrëdhënien që kishin

Roberti deklaroi lidhjen e re, Nora kris marrëdhënien që kishin

Roberti deklaroi lidhjen e re, Nora kris marrëdhënien që kishin