Showbizz Shqiptar, 23 Qershor 2022, 17:44

Rindizet sherri, Tayna zhduk Dafinën nga kënga që kanë bashkëpunim

XING

Rindizet sherri, Tayna zhduk Dafinën nga kënga që kanë

Tayna dhe Dafina i kanë dhënë fund miqësisë së tyre dy vite më parë. Dy këngëtaret e hitit “Bye bye”, sot nuk flasin më.

Rindizet sherri, Tayna zhduk Dafinën nga kënga që kanë

Pavarësisht prishjes së miqësisë, kënga e tyre bashkëpunim vazhdon të luhet në koncerte dhe në të fundit Tayna, e ka zhdukur Dafinën nga teksti.

Rindizet sherri, Tayna zhduk Dafinën nga kënga që kanë

Në tekst është një pjesë ku Tayna thotë: “Bashk na kur vina, kërkush mo veç Tayna e Dafina”. Mirëpo në koncertin e fundit, reperja ia ka ndryshuar tekstin duke hequr emrin e Dafinës.“Kërkush mo, veç Tayna e Doruntina”, dëgjohet reperja, emri i vërtetë i të cilës është Doruntina.

@multiistufff

Dafina ????‍?????

? original sound - ????‍?????