Showbizz Shqiptar, 23 Janar 2023, 12:42

Rikthehet 'Njerëz dhe Fate', zbulohet cilët aktorë do luajnë

XING

Rikthehet 'Njerëz dhe Fate', zbulohet cilët aktorë do

“Njerëz dhe fate” do të rikthehet dhe lajmi është konfirmuar aktori i mirënjohur Arben Derhemi. I ftuar në emisionin “Dola te Ola”, Derhemi tha se pritet që seriali të jetë shumë i suksesshëm dhe se ngjarjet do të jenë edhe më të forta se në seritë e para. Ai gjithashtu zbuloi edhe kastin e aktorëve ku shumca prej tyre do të jenë ata që kanë qenë.

Rikthehet 'Njerëz dhe Fate', zbulohet cilët aktorë do

“Robert Ndrenika, Alfred Trebicka, Eni Jani, Pavlina Mani e cila do të jetë sa në Amerikë aty ku ajo jeton, sa në Shqipëri, do ta ndërlidhim me jetën e saj atje”, tha ai.

Rikthehet 'Njerëz dhe Fate', zbulohet cilët aktorë do

Aktori zbuloi se si fillim do të ketë 15 seri.

Rikthehet 'Njerëz dhe Fate', zbulohet cilët aktorë do