Showbizz Shqiptar, 20 Qershor 2022, 23:43

Reperi shqiptar baba për herë të dytë

XING

Reperi shqiptar baba për herë të dytë

Reperi Arian Agushi, i njohur si Gold Ag do bëhet baba për herë të dytë. Lajmin e ka dhënë vetë Ariani në një intervistë për Radio Televizionin Publik të Kosovës.

Reperi shqiptar baba për herë të dytë

Dyshimet lindën javë më parë, kur ai dhe Ermira morën pjesë në dasmën e Robin Krasniqit. Asokohe reperi nuk e pranoi zhvillimin duke preferuar të mos e komentojë, por sot ka vendosur ta konfirmojë.

Reperi shqiptar baba për herë të dytë

Fëmija pritet të vijë në jetë në fund të muajit shtator. 

Reperi shqiptar baba për herë të dytë

Reperi shqiptar baba për herë të dytë