Showbizz Shqiptar, 18 Shtator 2022, 23:08

Prezantuesi shqiptar ndahet nga bashkëshortja

XING

Prezantuesi shqiptar ndahet nga bashkëshortja

Një tjetër ndarje në showbizin shqiptar. Prezantuesi i njohur Robert Bojaj dhe bashkëshortja e tij Getoarbë Mulliqi janë ndarë pas shumë vitesh bashkë.

Prezantuesi shqiptar ndahet nga bashkëshortja

"Prive" raporton se Roberti dhe Getoarba i kanë dhënë fund.

Prezantuesi shqiptar ndahet nga bashkëshortja

Indikacionet e para janë pikasur në rrjete sociale ku kanë hequr gjurmët e njëri-tjetrit. Arsyet nuk dihen ende.

Ish-çifti janë prindër të një vajze.

Prezantuesi shqiptar ndahet nga bashkëshortja