Nga Bota, 23 Mars 2023, 00:07

Prezantueses i bie të fikët në mes të programit

XING

Prezantueses i bie të fikët në mes të programit

Spikeres së njohur Elianis Garrido, i ka rënë të fikët gjatë transmetimit të drejtpërdrejtë në një kanal televiziv kolumbian. Spikerja Elianis Garrido, 35-vjeçe ishte e ulur në stol teksa prezantonte ‘Lo Se Todo’ në ‘Canal 1’, televizionin shtetëror.

Prezantueses i bie të fikët në mes të programit

Ajo papritur vendos dorën mbi fytyrë dhe rrotullohet në karrigen e saj përpara se të rrëzohet në tokë.

Kolegu i saj, Ariel Osorio ka kërkuar ndërprerjen e programit për reklama, ndërsa një kamera e sipërme tregon momentin që stafi vrapon drejt prezantueses të shtrirë në dysheme.