Nga Bota, 5 Shkurt 2023, 17:47

Pique e ka marrë partneren e re në shtëpi, por i paska vendosur ca kushte

XING

Pique e ka marrë partneren e re në shtëpi, por i paska vendosur

Partnerja e re e Pique, Clara tashmë jeton me ish-lojtarin e Barcelonës. Ata jetojnë në apartamentin që futbollisti ka në Calle de Muntaner në Barcelonë. Burime për mediat e huaja thonë se është e zakonshme t’i shohësh ata duke hyrë dhe dalë së bashku në ndërtesë.

Pique e ka marrë partneren e re në shtëpi, por i paska vendosur

Çifti tashmë është kapur nga kamerat duke hyrë e dalë nga parkingu i pallatit, pa u fshehur nga askush dhe asgjë.

Pique e ka marrë partneren e re në shtëpi, por i paska vendosur

Sipas Mamarazzis, çifti nuk ishte qëllimi për t’u bashkuar kaq shpejt, pasi ata donin të prisnin që Shakira të transferohej në Miami. Por, ata tashmë kanë nisur bashkëjetesën, edhe pse me disa kushte. Clara nuk lejohet të takohet me fëmijët e Pique.

Pique e ka marrë partneren e re në shtëpi, por i paska vendosur

Një nga kushtet që i kanë vendosur është që kur fëmijët e Pique dhe Shakira të vijnë në shtëpinë e tyre, ajo të mos jetë aty. Për Milanin dhe Sashën, ajo është mike e babait të tyre. Kur Pique është me fëmijët e tij, ai ndan kohën e tij me ta dhe askush tjetër nuk i bashkohet.

Pique e ka marrë partneren e re në shtëpi, por i paska vendosur