Showbizz Shqiptar, 23 Shtator 2022, 10:18

Përvjetori i martesës, Elita bëhet më romantike se kurrë (Foto)

XING

Përvjetori i martesës, Elita bëhet më romantike se

Sot është një ditë e veçantë për Gjikon dhe Elitën. Dyshja festojnë përvjetorin e martesës dhe Elita nuk e ka kursyer një urim publik.

Përvjetori i martesës, Elita bëhet më romantike se

Moderatorja ka publikuar në rrjete sociale foto nga dasma e tyre, shoqëruar me dedikime romantike.

Përvjetori i martesës, Elita bëhet më romantike se

“Je i vetmi që dua të bezdis gjithë jetën. Dua të ecim përdore kur të jemi 80 vjeç dhe të themi: “Ia dolëm”. Këta sy, i dashur…nuk gënjejnë kurrë!”, ka shkruar Elita.

Përvjetori i martesës, Elita bëhet më romantike se

Përvjetori i martesës, Elita bëhet më romantike se

Përvjetori i martesës, Elita bëhet më romantike se

Përvjetori i martesës, Elita bëhet më romantike se