Showbizz Shqiptar, 14 Maj 2022, 15:42

Për një dhuratë: Endri dhe Stefi tregojnë si nisi sherri me Flori Mumajesin

XING

Për një dhuratë: Endri dhe Stefi tregojnë si nisi sherri me

Endri, Stefi dhe Flori Mumajesi janë tre nga artistët më të mirë në Shqipëri, por për fat të keq nuk do të kemi së shpejti ndonjë bashkëpunim mes tyre. Një bashkëpunim ishte në plan, madje do të ishte dhuratë nga ana e kantautorit Mumajesi për vëllezërit korçar, por në intervistën e fundit për moderatoren Ester Bylyku, në emisionin 'Glamour Zone' në TV ORA, Stefi Prifti tha se gjërat mes tij, Endrit dhe Florit, nuk janë mirë.

Për një dhuratë: Endri dhe Stefi tregojnë si nisi sherri me

Gjithçka nisi nga një dhuratë. Stefi u shpreh se Flori kishte bërë gati një këngë për ta, por Endri dhe Stefi patën vonesa për arsyje të ndryshme familjare, derisa ajo kaloi në neglizhencë. Kjo nuk u prit mirë nga Flori.

Për një dhuratë: Endri dhe Stefi tregojnë si nisi sherri me

Stefi gjithashtu përmendi dhe një bisedë të ashpër me Flori Mumajesin në telefon, pas një debati në 'Kënga Magjike'.

Për një dhuratë: Endri dhe Stefi tregojnë si nisi sherri me

Për një dhuratë: Endri dhe Stefi tregojnë si nisi sherri me

Për një dhuratë: Endri dhe Stefi tregojnë si nisi sherri me

Për një dhuratë: Endri dhe Stefi tregojnë si nisi sherri me