Showbizz Shqiptar, 19 Qershor 2022, 21:21

Pas dasmës, Iliri tregon planet për zgjerimin e familjes

XING

Pas dasmës, Iliri tregon planet për zgjerimin e familjes

Ilir Shaqiri ishte së fundmi i ftuar te Rudina, ku foli gjerë e gjatë për jetën profesionale por dhe për atë private. Balerini u pyet nga moderatorja për planet e zgjerimit të familjes.

Pas dasmës, Iliri tregon planet për zgjerimin e familjes

Iliri tha se pas dasmës, ai dhe Emanuela duan shumë të kenë një fëmijë të dytë. Këtë herë një djalë.

Pas dasmës, Iliri tregon planet për zgjerimin e familjes

“Unë shpresoj që kjo të ndodhë dhe për këtë jam duke gjuajtur shumë peshq. Të trashëgohemi me një djalë", u shpreh balerini.

Pas dasmës, Iliri tregon planet për zgjerimin e familjes

Pas dasmës, Iliri tregon planet për zgjerimin e familjes

Pas dasmës, Iliri tregon planet për zgjerimin e familjes