Showbizz Shqiptar, 4 Gusht 2022, 18:50

Pak para nisjes së 'Sunny Hill', Dua Lipa merr dhuratën e veçantë në Prishtinë

XING

Pak para nisjes së 'Sunny Hill', Dua Lipa merr dhuratën e

Dua Lipa ka mbërritur mbrëmë në Kosovë ndërsa ditën e sotme, bashkë me të atin, Dukagjin Lipa, dhe kryetarin e Prishtinës, Përparim Rama ka mbajtur një konferencë për shtyp.  

Pak para nisjes së 'Sunny Hill', Dua Lipa merr dhuratën e

Gjatë konferencës Rama i ka bërë këngëtares një dhuratë shumë simbolike. Ai i ka dhuruar  “Hyjneshën në Fron” të gdhendur në ar të bardhë 4000-vjeçar të vjetër.

Pak para nisjes së 'Sunny Hill', Dua Lipa merr dhuratën e

Kujtojmë se Dua u shpreh shumë e emocionuar për festivalin “Sunny Hill” dhe tha se ndihet shumë mirë që po mbahet një festival i tillë në vendin e saj.

Pak para nisjes së 'Sunny Hill', Dua Lipa merr dhuratën e

Pak para nisjes së 'Sunny Hill', Dua Lipa merr dhuratën e