Nga Bota, 5 Maj 2022, 14:17

'Nuk është fëmija im', aktori ndahet nga gruaja shtatzënë

XING

'Nuk është fëmija im', aktori ndahet nga gruaja

Aktori i njohur Steve Burton është ndarë nga bashkëshortja e tij Sheree. Lajmin e zbuloi vetë aktori. “Doja të sqaroja diçka. Unë dhe Sheree jemi ndarë”, shkroi Steve duke deklaruar se bashkëshortja e tij është shtatzënë, por fëmija nuk është i tij".

'Nuk është fëmija im', aktori ndahet nga gruaja

"Ajo kohët e fundit njoftoi se është në pritje të fëmijës së saj të 4-të. Fëmija nuk është i imi. Ne jemi ende bashkë prindër tre fëmijët tanë të bukur. Ne do ta vlerësonim privatësinë në këtë kohë", shkroi aktori.

'Nuk është fëmija im', aktori ndahet nga gruaja

Steve dhe Sheree u martuan në vitin 1999. Steve ka 2 vajza Makena, 18 vjeç dhe Brooklyn, 7, si dhe një djalë Jack, 16. Aktori nuk sqaroi se sa kohë kanë qenë të ndarë.

'Nuk është fëmija im', aktori ndahet nga gruaja

'Nuk është fëmija im', aktori ndahet nga gruaja

'Nuk është fëmija im', aktori ndahet nga gruaja

'Nuk është fëmija im', aktori ndahet nga gruaja

'Nuk është fëmija im', aktori ndahet nga gruaja