Showbizz Shqiptar, 14 Maj 2022, 21:07

Një yll i vërtetë: Robert Berisha shkon në Londër dhe pozon me vajzën e madhe

XING

Një yll i vërtetë: Robert Berisha shkon në Londër dhe

Robert Berisha ka udhëtuar së fundmi drejt Londrës ku do të performojë në një prej klubeve të vendit.

Një yll i vërtetë: Robert Berisha shkon në Londër dhe

Ai ka përfituar nga rasti për të takuar dhe vajzën e tij të madhe, Aaronën. Këngëtari ka publikuar në rrjete sociale një foto pranë saj. Me flokë kaçurrele dhe me tipare të ëmbla, Aarona duket një yll i vërtetë.

Një yll i vërtetë: Robert Berisha shkon në Londër dhe

“Me qikirushën tem Aarona Berisha”, ka shkruar Roberti.

Një yll i vërtetë: Robert Berisha shkon në Londër dhe

Një yll i vërtetë: Robert Berisha shkon në Londër dhe

Një yll i vërtetë: Robert Berisha shkon në Londër dhe

Një yll i vërtetë: Robert Berisha shkon në Londër dhe

Një yll i vërtetë: Robert Berisha shkon në Londër dhe