Nga Bota, 22 Prill 2022, 18:25

Nihan shtatzënë për herë të parë? Detaji që lindi dyshimet

XING

Nihan shtatzënë për herë të parë? Detaji që

Aktorja Neslihan Atagul njihet tashmë nga të gjithë për rolin e saj si Nihan te seriali "Dashuri e pafund". Në vitin 2016 aktorja u lidh në martesë me aktorin Kadir Doullu dhe që nga atëherë jeta e tyre në çift ka ecur shumë mirë.

Nihan shtatzënë për herë të parë? Detaji që

Së fundmi po përflitet se Neslihan është shtatzënë për herë të parë. Dyshimet kanë nisur nga një intervistë e dhënë së fundmi, ku Dogulu ka ledhatuar barkun e së shoqes.

Nihan shtatzënë për herë të parë? Detaji që

“A është ky një mesazh? Apo është shtatzënë zonja Neslihan?”, është pyetur ai nga një gazetar. “Me kënaqësi do iu informojmë nëse ndodh diçka e tillë”, i është përgjigjur aktorja.

Burimi: Turkishworld

Nihan shtatzënë për herë të parë? Detaji që

Nihan shtatzënë për herë të parë? Detaji që

Nihan shtatzënë për herë të parë? Detaji që

Nihan shtatzënë për herë të parë? Detaji që