Showbizz Shqiptar, 16 Maj 2022, 14:20

Nga emisioni i ri në TV Klan tek hyrja në Big Brother 2, rrëfehet Xhemi

XING

Nga emisioni i ri në TV Klan tek hyrja në Big Brother 2, rrëfehet

Xhemi si rrallëherë u ka dhënë ndjekësve mundësinë ta pyesin rreth gjërave të ndryshme. Moderatorja bukuroshe nuk ngurroi t'i kthente përgjigje pyetjeve të shumta mbi projektet televizive.

Nga emisioni i ri në TV Klan tek hyrja në Big Brother 2, rrëfehet

“Është e vërtetë që do prezantosh një spektakël të madh në Klan në shtator?”, e pyet dikush Xhemin, e cila nuk ka dhënë përgjigje por ka publikuar një video duke ecur, gjë është është nënkuptuar si jo, pasi pak kohë më parë në një intervistë ajo tha se do e shohim vetëm në Top Channel.

Nga emisioni i ri në TV Klan tek hyrja në Big Brother 2, rrëfehet

E pyetur se me kë do donte të bëhej pjesë e "Big Brother VIP", Xhemi la të kuptohej se nuk do të futej kurrë në këtë format duke u shprehur "Në një jetë tjetër" dhe shtoi: "...me Salsano Rrapin”.

Nga emisioni i ri në TV Klan tek hyrja në Big Brother 2, rrëfehet

Sa i përket emisionit të preferuar që ka moderuar Xhemi veçoi “Portokalli”.

Nga emisioni i ri në TV Klan tek hyrja në Big Brother 2, rrëfehet

Nga emisioni i ri në TV Klan tek hyrja në Big Brother 2, rrëfehet

Nga emisioni i ri në TV Klan tek hyrja në Big Brother 2, rrëfehet

Nga emisioni i ri në TV Klan tek hyrja në Big Brother 2, rrëfehet

Nga emisioni i ri në TV Klan tek hyrja në Big Brother 2, rrëfehet