Showbizz Shqiptar, 18 Shtator 2022, 15:21

Në një lidhje dashurie, Kejvina Kthella fotografohet me partnerin

XING

Në një lidhje dashurie, Kejvina Kthella fotografohet me partnerin

Siç tashmë dihet, Kejvina Kthella është në një lidhje dashurie por ajo e mban partnerin jashtë vëmendjes së mediave. 

Në një lidhje dashurie, Kejvina Kthella fotografohet me partnerin

Së fundmi modelja është fotografuar duke dalë nga një restorant në periferi të Prishtinës dhe pranë saj shihet i dashuri misterioz.

Në një lidhje dashurie, Kejvina Kthella fotografohet me partnerin

Fotot janë publikuar nga 'N'Zoom'.

Në një lidhje dashurie, Kejvina Kthella fotografohet me partnerin

Në një lidhje dashurie, Kejvina Kthella fotografohet me partnerin

Në një lidhje dashurie, Kejvina Kthella fotografohet me partnerin