Showbizz Shqiptar, 14 Maj 2022, 23:17

Nata finale e Eurovisionit, Ronela Hajati ka një kërkesë për pjesëmarrësit

XING

Nata finale e Eurovisionit, Ronela Hajati ka një kërkesë për

Mbrëmjen e sotme po zhvillohet finalja e madhe Eurovisionit në Torino të Italisë. Ndonëse nuk u kualifikua, përfaqësuesja e Shqipërisë, Ronela Hajati nuk e ka kursyer një urim për të gjithë miqtë e saj.

Nata finale e Eurovisionit, Ronela Hajati ka një kërkesë për

Ajo ka pasur dhe një kërkesë për ta, duke iu thënë "ta djegin" dhe për të.

Nata finale e Eurovisionit, Ronela Hajati ka një kërkesë për

"Shumë fat për të gjithë miqtë e mi sonte në finalen e madhe. Digjeni dhe për mua", ka shkruar Ronela.

Nata finale e Eurovisionit, Ronela Hajati ka një kërkesë për

Nata finale e Eurovisionit, Ronela Hajati ka një kërkesë për

Nata finale e Eurovisionit, Ronela Hajati ka një kërkesë për

Nata finale e Eurovisionit, Ronela Hajati ka një kërkesë për