Showbizz Shqiptar, 5 Tetor 2022, 22:59

Mozzik bën një tatuazh të ri me kuptim të veçantë

XING

Mozzik bën një tatuazh të ri me kuptim të

Mozzik është i apasionuar pas tatuazhe dhe së fundmi ka shtuar një të ri. Reperi postoi në Instastory një foto ku shihej në avion dhe fokusoi tatuazhin e ri në dorë.

Mozzik bën një tatuazh të ri me kuptim të

Tatuazhi është shkruar në gjuhën arabe dhe do të thotë “luftëtar”. 

Mozzik shpesh ka deklaruar se e cilëson veten si luftëtar pasi ka luftuar për të qenë këtu ku është sot.

Mozzik bën një tatuazh të ri me kuptim të

Një tjetër tatuazh i veçantë i reperit është edhe portreti i Hanës.

Mozzik bën një tatuazh të ri me kuptim të