Showbizz Shqiptar, 20 Qershor 2022, 13:59

Mos vallë Ardian Bujupi sapo bëri publike lidhjen me Jasmin Kadriun?

XING

Mos vallë Ardian Bujupi sapo bëri publike lidhjen me Jasmin Kadriun?

Ardian Bujupi dhe Jasmin Kadriu e kanë mohuar të jenë bashkë, por veprimi i tyre i fundit ka ngritur sërish dyshimet.

Mos vallë Ardian Bujupi sapo bëri publike lidhjen me Jasmin Kadriun?

Këngëtari ka shkuar në ditëlindjen e Sara Hoxhës i shoqëruar nga Jasmina. Dyshja kanë qëndruar gjithë kohën me njëri-tjetrin.

Mos vallë Ardian Bujupi sapo bëri publike lidhjen me Jasmin Kadriun?

Kujtojmë se më herët Jasmina ka treguar se mes tyre ka pasur flirt. Mos vallë tani është kthyer në diçka më shumë?

Mos vallë Ardian Bujupi sapo bëri publike lidhjen me Jasmin Kadriun?

Mos vallë Ardian Bujupi sapo bëri publike lidhjen me Jasmin Kadriun?

Mos vallë Ardian Bujupi sapo bëri publike lidhjen me Jasmin Kadriun?

Mos vallë Ardian Bujupi sapo bëri publike lidhjen me Jasmin Kadriun?