Nga Bota, 12 Prill 2022, 00:38

Momenti i sikletshëm, Eleni Foureira rrëzohet në skenë

XING

Momenti i sikletshëm, Eleni Foureira rrëzohet në skenë

Këngëtares me origjinë shqiptare, Eleni Foureiras i ka ndodhur së fundmi një moment i sikletshëm. 

Momenti i sikletshëm, Eleni Foureira rrëzohet në skenë

Këngëtarja ka qenë duke performuar në një klub të Athinës dhe është rrëzuar në skenë.

Momenti i sikletshëm, Eleni Foureira rrëzohet në skenë

Fouriera po kërcente me balerinat përreth dhe në një moment rrëzohet, por që nuk është vënë re pasi duket sikur është pjesë e performancës.

Këngëtarja nuk e ka ndërperë performancën dhe në ndihmë i kanë ardhur balerinat.

Momenti i sikletshëm, Eleni Foureira rrëzohet në skenë

Momenti i sikletshëm, Eleni Foureira rrëzohet në skenë

Momenti i sikletshëm, Eleni Foureira rrëzohet në skenë

Momenti i sikletshëm, Eleni Foureira rrëzohet në skenë

Momenti i sikletshëm, Eleni Foureira rrëzohet në skenë

Momenti i sikletshëm, Eleni Foureira rrëzohet në skenë

Momenti i sikletshëm, Eleni Foureira rrëzohet në skenë

Momenti i sikletshëm, Eleni Foureira rrëzohet në skenë