Showbizz Shqiptar, 23 Janar 2023, 01:15

Melinda: Kida është 'palo' personazh

XING

Melinda: Kida është 'palo' personazh

Melinda e ftuar në “Zemër Luana” në lojën “Paintball” nuk është kursyer për disa nga personazhet e njohur të showbizit. Një ndër pyetjet ka qenë se cili prej personazheve në tabelë ishte një “palo” personazh.

Melinda: Kida është 'palo' personazh

Melinda ka qëlluar në drejtim të Kidës, duke treguar se dikur i pëlqente më shumë por jo dhe aq tani që ajo ka ndërruar stilin.

Ndonëse Kida nuk ka qenë i vetmi personazh që Melinda ka qëlluar, duke u treguar mjaft e sinqertë për atë çfarë ajo mendonte.