Showbizz Shqiptar, 17 Gusht 2022, 20:40

Mbi 6 vite bashkë, Aurela Hoxha pozon si rrallëherë me partnerin

XING

Mbi 6 vite bashkë, Aurela Hoxha pozon si rrallëherë me partnerin

Aurela Hoxha jeton prej kohësh në Spanjë me partnerin dhe me djalin e tyre. Ndonëse ka mbi 6 vite në një lidhje dashurie, modelja është treguar shumë e rezervuar duke i kursyer fotot në rrjete sociale.

Mbi 6 vite bashkë, Aurela Hoxha pozon si rrallëherë me partnerin

Partneri i saj quhet Alban, por portreti i tij vijon të mbetet një mister për publikun.

Mbi 6 vite bashkë, Aurela Hoxha pozon si rrallëherë me partnerin

Vetëm së fundmi Aurela ka publikuar në Instastory një foto duke ecur së bashku, mirëpo është kujdesur që t'i duket vetëm trupi.

Mbi 6 vite bashkë, Aurela Hoxha pozon si rrallëherë me partnerin

Mbi 6 vite bashkë, Aurela Hoxha pozon si rrallëherë me partnerin

Mbi 6 vite bashkë, Aurela Hoxha pozon si rrallëherë me partnerin

Mbi 6 vite bashkë, Aurela Hoxha pozon si rrallëherë me partnerin