Showbizz Shqiptar, 16 Mars 2023, 00:28

Luizi i mërzitur: Më vjen të plas, por nuk do ta fitoj Big Brother. Me zor s’e marr dot

XING

Luizi i mërzitur: Më vjen të plas, por nuk do ta fitoj Big

Në një bisedë me Oltën dhe Armaldon, Luizi është shprehur se edhe pse ai mund të shkojë deri në finale, e di shumë mirë që nuk do ta fitojë këtë program.

Luizi i mërzitur: Më vjen të plas, por nuk do ta fitoj Big

Luiz: Mund të shkoj deri në finale për këto që kam bërë, ama e di shumë mirë që nuk e fitoj. Më vjen keq me plas, ama me zor nuk e marr.

Olta: Pse zgjodhe këtë rrugë, kur ti e dije. E ke pasur në trurin tënd, edhe gurin edhe arrën, pse ke zgjedhur këtë rrugë?

Luiz: E kam natyrale moj, me lujt, me qesh, me ngacmu. Nuk rri dot.

Luizi i mërzitur: Më vjen të plas, por nuk do ta fitoj Big