Showbizz Shqiptar, 24 Janar 2023, 02:04

Luizi distancohet nga Kiara: Hajde më kërko ti

XING

Luizi distancohet nga Kiara: Hajde më kërko ti

Marrëdhënia e Luizit dhe Kiarës është komentuar shumë për shkak se Luizi shihet shumë i përfshirë e Kiara më e ftohtë. Prandaj Luizi ka vendosur të distancohet nga Kiara për t'i dhënë hapësirë.

Luizi distancohet nga Kiara: Hajde më kërko ti

Ai i ka thënë Kiarës se do presë që ajo të vijë ta kërkojë vetë.

Luizi distancohet nga Kiara: Hajde më kërko ti

Kiara nga ana tjetër e mori si kusht këtë vendim të Luizit dhe i bëri të qartë se nga ana e saj gjërat nuk do vijnë shpejt.

Luizi distancohet nga Kiara: Hajde më kërko ti