Showbizz Shqiptar, 13 Maj 2022, 15:40

Luana Vjollca pranon për herë të parë ndërhyrjet estetike

XING

Luana Vjollca pranon për herë të parë ndërhyrjet

Luana publikoi më në fund projektin për të cilin ka punuar gjithë këtë kohë. "Thuaje" do të tregojë historitë personale të Luanës dhe episodin e parë moderatorja e nisi duke treguar luftën me bullizmin.

Luana Vjollca pranon për herë të parë ndërhyrjet

Luana u ndal dhe te operacionet plastike, për të cilat tha se i ka bërë pasi është bullizuar për fizikun që ka.

Luana Vjollca pranon për herë të parë ndërhyrjet

“Siç ka ndodhur edhe në pamjen e jashtme, në të cilën diskutohem më shumë. Sepse të vënë në një lloj presioni që ti kur je e dobët quhesh anoreksike. Sepse të thonë je shumë e e dobët, je shumë e dobët dhe me nënkuptim ajo je shumë e dobët do të thotë je shumë e shëmtuar. Kështu që në presionin e saj ti mundohesh të shtosh disa kile, që t’ua plotësosh dëshirën mos të jesh anoreksike, por më pas ti quhesh je shumë e bërë. Edhe ti do që të jesh ajo perfektja dhe e lëviz pak portetin tënd, e prek pak buzën tënde, e rregullohen pak vetullën edhe sot quhesh thjesht plastikë e silikon,” tha Luana.

Luana Vjollca pranon për herë të parë ndërhyrjet

Luana Vjollca pranon për herë të parë ndërhyrjet

Luana Vjollca pranon për herë të parë ndërhyrjet

Luana Vjollca pranon për herë të parë ndërhyrjet

Luana Vjollca pranon për herë të parë ndërhyrjet

Luana Vjollca pranon për herë të parë ndërhyrjet

Luana Vjollca pranon për herë të parë ndërhyrjet