Showbizz Shqiptar, 12 Maj 2022, 21:07

Luana rikthehet fuqishëm, publikon këngë për bullizmin

XING

Luana rikthehet fuqishëm, publikon këngë për bullizmin

Kishte qëndruar e heshtur për një kohë të gjatë, por sot Luana është rikthyer dhe duhet thënë është rikthyer fuqishëm. Pasi publikoi episodin e parë të projektit "Thuaje", Luana ka publikuar edhe këngën e re dedikuar bullizmit.

Luana rikthehet fuqishëm, publikon këngë për bullizmin

"Si njerëz", mban titullin kënga që vjen dhe me një videoklip shumë domethënës.

Luana rikthehet fuqishëm, publikon këngë për bullizmin

Luana pasqyron përmes pamjeve e tekstit luftën me bullizmin dhe bën thirrje që ky fenomen të ndalojë.

Në rrëfimin e saj në projektin "Thuaje", Luana kujton kur e bullizonin dhe si i përjetonte komentet që merrte për trupin apo pamjen.

Luana rikthehet fuqishëm, publikon këngë për bullizmin

“Unë kam zgjedhur gjithmonë të hesht, por në vetminë time unë e kam vuajtur”, shprehet ajo.

Luana rikthehet fuqishëm, publikon këngë për bullizmin

“Thuaje” do të ketë 5 histori personale të Luanës. “Në vetvete nuk janë histori të bukura, por kanë shërbyer që të jenë forcë”, tha ajo.