Showbizz Shqiptar, 21 Qershor 2022, 17:40

Lori Hoxha shkon në BBC dhe arsyeja është Big Brother VIP, ç'po kurdiset?

XING

Lori Hoxha shkon në BBC dhe arsyeja është Big Brother VIP,

Lori Hoxha është shfaqur sot në zyrat e BBC në Londër. Përmes disa postimeve në Instastory, trashëgimtarja e Top Channel lajmëron se diçka po zihet. “Subjekti: Big Brother VIP Albania”, shkruan Lori në një nga postimet.

Lori Hoxha shkon në BBC dhe arsyeja është Big Brother VIP,

Më vonë ajo ka publikuar edhe disa foto e ulur në zyrat e BBC dhe shkruan: “Jam në sezonin: tani çdo gjë do bëhet më mirë”.

Lori Hoxha shkon në BBC dhe arsyeja është Big Brother VIP,

Se ç'po ndodh presim ta mësojmë nga Lori.

Lori Hoxha shkon në BBC dhe arsyeja është Big Brother VIP,

Lori Hoxha shkon në BBC dhe arsyeja është Big Brother VIP,

Lori Hoxha shkon në BBC dhe arsyeja është Big Brother VIP,