Showbizz Shqiptar, 19 Shtator 2022, 13:33

'Lidhja u bë toksike', Rina Balaj flet për ndarjen nga Sin Boy

XING

'Lidhja u bë toksike', Rina Balaj flet për ndarjen nga Sin

Rina Balaj dhe Sin Boy nuk janë më bashkë e tashmë kjo është e konfirmuar. Në një intervistë për "Prive", Rina tregoi se lidhja e tyre kishte filluar të bëhej toksike.

'Lidhja u bë toksike', Rina Balaj flet për ndarjen nga Sin

Një tjetër faktor i ndarjes ishte dhe distanca. 

'Lidhja u bë toksike', Rina Balaj flet për ndarjen nga Sin

"Gjithçka ka ndodhur si duhej të ndodhte. Nuk ishte e shpejt apo e papritur.", tha Rina shkurt.

'Lidhja u bë toksike', Rina Balaj flet për ndarjen nga Sin

Këngëtarja tha se tani “ndihet shumë spirituale, në paqe me veten”.

'Lidhja u bë toksike', Rina Balaj flet për ndarjen nga Sin

Sa jep shanse të dyta Rina? “Varet sa ndikim ke në jetën time. Nëse je shumë i rëndësishëm falim pak…”,tha ajo kur u pyet nga gazetari, por shtoi se “çfarë thuhet nuk ngjitet aq shpejt”.

'Lidhja u bë toksike', Rina Balaj flet për ndarjen nga Sin

'Lidhja u bë toksike', Rina Balaj flet për ndarjen nga Sin