Showbizz Shqiptar, 13 Maj 2022, 13:29

Kush është bashkëshortja e deputetit shqiptar që ka rrëmbyer vëmendjen e të gjithëve

XING

Kush është bashkëshortja e deputetit shqiptar që ka

Nuk është emër i panjohur sepse Lola Haradinaj me profesion është gazetare. Bashkëshortja e deputetit Daut Haradinaj ka rrëmbyer vëmendjen e të gjithëve me paraqitjet e saj të kuruara.

Kush është bashkëshortja e deputetit shqiptar që ka

Ajo është goxha aktive në rrjetet sociale ku poston shpesh herë foto dhe së fundmi ka marrë shumë vëmendjen. 

Kush është bashkëshortja e deputetit shqiptar që ka

Në çdo foto që publikon Lola duket elegante dhe e veshur me plot klas.

Kush është bashkëshortja e deputetit shqiptar që ka

Gazetarja është dhe motra e Anita Haradinajt, bashkëshortes së Ramush Haradinajt. Kështu dy motrat bukuroshe të jenë martuar me dy vëllezërit Haradinaj.

Burimi: Panoramaplus

Kush është bashkëshortja e deputetit shqiptar që ka

Kush është bashkëshortja e deputetit shqiptar që ka

Kush është bashkëshortja e deputetit shqiptar që ka

Kush është bashkëshortja e deputetit shqiptar që ka

Kush është bashkëshortja e deputetit shqiptar që ka

Kush është bashkëshortja e deputetit shqiptar që ka