Showbizz Shqiptar, 16 Gusht 2022, 16:43

'Kur u rrite moj', vajza e Arjola Demirit merr vëmendjen e të gjithëve me bukurinë

XING

'Kur u rrite moj', vajza e Arjola Demirit merr vëmendjen e

Vajza e Arjola Demirit është rritur shumë që nga hera e fundit kur e kemi parë në shtëpinë e BBV ku u shfaq për të surprizuar mamin.

'Kur u rrite moj', vajza e Arjola Demirit merr vëmendjen e

Tani Arjolës vajza i është bërë shoqe dhe as vetë nuk po e beson.

'Kur u rrite moj', vajza e Arjola Demirit merr vëmendjen e

Aktorja ka postuar një foto të Helgës, e cila ka pozuar me një fustan të verdhë dhe duket një zonjushë e vërtetë.  “Po kur u rrite moj bebe", shkruan Arjola.

'Kur u rrite moj', vajza e Arjola Demirit merr vëmendjen e

'Kur u rrite moj', vajza e Arjola Demirit merr vëmendjen e

'Kur u rrite moj', vajza e Arjola Demirit merr vëmendjen e

'Kur u rrite moj', vajza e Arjola Demirit merr vëmendjen e