Showbizz Shqiptar, 21 Shtator 2022, 14:50

Kujt i shkon më shumë? Samanta dhe Adrola bëjnë xing me fustanin stil barbi

XING

Kujt i shkon më shumë? Samanta dhe Adrola bëjnë xing me

Ndodh shpesh që vajzat e showbizit të bëjnë “xing” me njëra-tjetrën. Këtë herë ka qenë rradha e dy bukurosheve shqiptare, Adrola Dushi dhe Samanta Karavella.

Kujt i shkon më shumë? Samanta dhe Adrola bëjnë xing me

Ato të dyja kanë bërë "xing" me një fustan latex ngjyrë rozë i stilit barbi. Fustani është i ngushtë dhe thekson format trupore.

Kujt i shkon më shumë? Samanta dhe Adrola bëjnë xing me

Samanta e ka veshur e para por të dyja vajzat duken yll. Po sipas jush, kujt i shkon më shumë?

Kujt i shkon më shumë? Samanta dhe Adrola bëjnë xing me

Kujt i shkon më shumë? Samanta dhe Adrola bëjnë xing me

Kujt i shkon më shumë? Samanta dhe Adrola bëjnë xing me

Kujt i shkon më shumë? Samanta dhe Adrola bëjnë xing me

Kujt i shkon më shumë? Samanta dhe Adrola bëjnë xing me